0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Najzgodniji Ajaxov igrač Sébastien Haller
05 Nov

Najzgodniji Ajaxov igrač Sébastien Haller

Igrač koji je ove sezone najviše iznenadio publiku u Ligi prvaka je Sébastien Haller koji je postigao golove u nekoliko uzastopnih utakmica. Trenutno se ime Sébastiena Hallera pojavljuje i na popisu strijelaca Lige prvaka i na listi asistencija. Zabio je 7 golova i 2 asistencije. Sébastien Haller postigao je drugi pogodak iza Roberta Lewandowskog, a postat će i najzgodniji igrač koji nosi AFC Ajax dres ove sezone.

Ajax trenutno zauzima prvo mjesto u skupini s 12 bodova, a za prolaz u nokaut rundu su dobili četiri utakmice. Uz izvanredan nastup Sébastiena Hallera u Ajaxu ove godine, vrlo dobro je nastupio i mladi igrač Antony u dresovi za nogomet broj 11. Antony se pridružio Ajaxu više od godinu dana, a ove godine je postigao 7 golova. Antonijev napredak u Ajaxu je vrlo očit. Mora biti još jedan jak igrač u brazilskoj reprezentaciji u budućnosti.

Sudjelovanje Borussije Dortmund bez Erlinga Hålanda čini se kao da nešto nedostaje. Ukupni učinak igrača momčadi nije baš dobar. Borussiju Dortmund preokrenuo je Ajax pod vodstvom, pa se čini da im ove sezone nije lako doći do pobjede. Erling Håland je oduvijek želio nositi Borussia Dortmund dres kako bi zauzeo najviše počasno mjesto, ali ova momčad trenutno ne može ispuniti taj san. Erling Håland će sigurno preći u drugu momčad sljedeće sezone, jer će mu ove sezone omogućiti da vidi okrutnu stvarnost stvarnosti.

Najgledaniji proizvodi