0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Napoli je postao jedina momčad koja je održala potpunu pobjedu
06 Oct

Napoli je postao jedina momčad koja je održala potpunu pobjedu

Velike nogometne lige održavaju se mjesec dana, a snaga mnogih momčadi se promijenila. Nakon ovih rundi utakmica, posljednja koja će održati pobjednički niz je Serie A Napoli. Napoli je održao niz od 7 pobjeda, sa 18 golova i 3 primljena. Ovaj plavi SSC Napoli dres uvijek predstavlja sjećanje na Diega Maradonu, a vrijeme je da momčad ponovno započne slavnu eru.

Smrt Diega Maradone prošle godine zadala je Napoliju veliku žalost. Na kraju je ekipa iskoristila pobjedničku igru ​​kako bi oplakala trud i trud velikog igrača. Nakon što je Diego Maradona te godine napustio Napoli, ekipa je povukla i njegov dresovi za nogomet s brojem 10. Napoli pridaje veliku važnost doprinosu Diega Maradone, a tim se iskreno zahvaljuje ovom igraču na njegovu doprinosu.

Nakon tužnog odlaska Diega Maradone, Napoli je odlučio ponovno ustati. Snaga mnogih momčadi u Serie A poboljšala se ove sezone. Može li Napoli nastaviti održavati radost pobjede? Prošle sezone Inter je srušio rekord uzastopnog prvenstva Juventusa 9, Serie A je predodređena za iniciranje drugačije promjene u nogometnoj povijesti i kulturi.

Najgledaniji proizvodi