0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Navijači podržavaju razumijevanje Kevina de bruyne napuštajući Manchester City
05 May

Navijači podržavaju razumijevanje Kevina de bruyne napuštajući Manchester City

Budući da je Manchester City dvije sezone suspendovan iz Lige prvaka, mnoge su ekipe počele predlagati namjeru privlačenja igrača Manchester Cityja. Posebno Kevina de bruynea, najboljeg veznjaka prošle sezone, dočekuje nekoliko vrhunskih momčadi. Može li se Kevin De Bruyne boriti za Manchester City dres sljedeće sezone usprkos visokoj plaći bogate momčadi?

Kevin de bruyne (28) je igrač sredine terena u najboljim godinama. Ako dvije godine ostane u Manchester Cityju, može li 30-godišnjak stići do vrha karijere? Virgil van Dijk iz Liverpoolovog nogometnog kluba, koji je prošle godine također imao 28 godina, osvojio je najvišu čast u svom profesionalnom životu. Jednom kada igrač ima više od 30 godina, njegova će fizička sprema malo opadati, teško je ponovno postići najbolji učinak.

Kevin de bruyne znao je da je Manchester City vrlo ljubazan prema njemu i da neće skinuti plavi dresovi za nogomet. Mnogi obožavatelji razumiju da podržavaju odlazak Kevina de bruynea iz Manchester Cityja, jer njegove vještine ne bi smjele biti pokopane i njegovo najbolje vrijeme ne smije se izgubiti čekajući. Manchester City razvio je talente Kevina de bruynea, ali ako 30-godišnjak izgubi snagu, također će ga napustiti tim. Tako se Kevin de bruyne, 28, može odlučiti napustiti Manchester City. Trebala bi njegovati najbolje razdoblje tjelesne kondicije u ovim godinama.

Najgledaniji proizvodi