0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Ne bi li se sjajni igrači trebali pridružiti Barceloni
21 Dec

Ne bi li se sjajni igrači trebali pridružiti Barceloni

U posljednjem meču u La Ligi, Barcelona je remizirala 0: 0 kod kuće Real Madridu. Iako Barcelona nije izgubila u igri, podaci na sceni Real Madrida nadmašili su podatke Barcelone. U cijeloj utakmici Barcelona je bila u stanju potiskivanja Real Madrida, a učinak Barceloninih igrača nije baš dobar. Unatoč ždrijebu, navijači Barcelone bili su razočarani svojim dresovi za nogomet.

Barcelona je očito dovela mnogo izvrsnih igrača posljednjih godina, ali ne znam zašto nisu imali bolji učinak nakon ulaska u Barcelonu. Frenkie de Jong i Antoine Griezmann, koji su se ovog ljeta pridružili Barceloni, obojica su igrali posebno dobro u Ajaxu i Atletico Madridu. No, otkad su se pridružili Barceloni, njihov učinak nije bio tako dobar kao dosadašnji tim. U čemu je problem?

Antoine Griezmann i Frenkie de Jong vrlo su marljivi igrači. Velika im je čast što su imali Barcelona dres. Antoine Griezmann čak je uložio puno napora kako bi se pridružio Barceloni, odričući se časti koju je imao u Atletico Madridu. Zašto Barcelona posljednjih godina nije mogla integrirati nove igrače u sustav? Je li istina da je publika rekla da bi i Barcelona trebala promijeniti trenera.

Najgledaniji proizvodi