0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Nogometna utakmica od sreće
24 Oct

Nogometna utakmica od sreće

U trećem kolu grupe E u skupini Lige prvaka 2019., Liverpool je pobijedio k.r.c. Genk 4-1 u gostima. Alex oxlade Chamberlain, koji je još jednom nosio Liverpool dres, debitovao je u Ligi prvaka, osvojivši dva gola za tim. U prethodna dva kola bio je na klupi, ali momčad mu nije pružila priliku da igra.

U ovoj utakmici ne znam zašto je trener dopustio Alexu oxladu Chamberlainu da postane pokretač. Uzbuđeno je startao manje od dvije minute i postigao je gol momčadi. Alex oxlade Chamberlain, koji nije dugo igrao, pun je energije. Vidite ga kako brzo nosi crvenu dresovi za nogomet, osjećaj trčanja dugo ga čini vrlo sretnim. Alex oxlade Chamberlain, koji se ozlijedio i odmarao više od godinu dana, toliko je propustio zadovoljstvo igrati na terenu da je u drugom poluvremenu postigao još jedan pogodak za momčad.

Liverpool je u ovoj utakmici vidio da igrači igraju sretan nogomet. Dugo nismo vidjeli tim koji igra od sreće. Igrači savršeno surađuju s prolaznim, prešutnim ciljem od srca do srca. Liverpoolova skupina igrača i trenera postigla je timski povijesni rekord i sjajnu slavu.

Najgledaniji proizvodi