0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Obrambena taktika Atlético de Madrida izgubila je svoju učinkovitost
29 Oct

Obrambena taktika Atlético de Madrida izgubila je svoju učinkovitost

Nakon što je Atlético de Madrid remizirao 2-2 protiv Bayer 04 Leverkusena, potpuno je izgubio šanse za plasman u nokaut fazu Lige prvaka. Ovo je prvi put da je Atlético de Madrid stao u osmini finala Lige prvaka nakon mnogo godina, a obrambena taktika momčadi ipak je teško postati prednost. U prošlosti su mnogi ljudi bili optimistični glede obrambene taktike Diega Simeonea. Nažalost, nakon toliko godina snaga Atlético de Madrida postupno opada.

Posljednji put kad je João Félix sugerirao da bi mogao skinuti Atlético Madrid dres i otići, nije želio nastaviti gubiti vrijeme s ovom momčadi. U ovoj utakmici, posljednji jedanaesterac slomio je João Félixovu odlučnost da ode. Prvotno je João Félix želio jedanaesterac, ali nažalost njegovi suigrači nisu bili optimistični u pogledu njegove snage. Na kraju je jedanaesterac izveo Yannick Carrasco, koji je nosio dresovi za nogomet s brojem 21, ali nažalost dogodila se dramatična loša priča s povratnim udarcem.

Atlético de Madrid je podbacio, a João Félix izgubio je povjerenje suigrača. João Félix je te godine odbio Manchester City da se pridruži Atlético de Madridu i sada nema dobre šanse za razvoj u momčadi. Tri godine kasnije, nije poznato je li João Félix naučio obrambene vještine od Atlético de Madrida, ali njegove ofenzivne vještine izgubile su snagu. João Félix izvorno se pridružio Atlético de Madridu s jakim napadačkim vještinama, pa koja bi momčad to sada bila spremna prihvatiti?

Najgledaniji proizvodi