0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Osjećaji između igrača i Atlético de Madrida
19 May

Osjećaji između igrača i Atlético de Madrida

Atlético de Madrid posljednjih je godina promaknut u Ligu prvaka, a momčad je do finala stigla dva puta, ali nisu uspjeli osvojiti Ligu prvaka. Iako Atlético de Madrid nije pobijedio, njihov nastup uvijek je iznenadio publiku. Bilo da se radi o treneru Atlético de Madrida ili igračima koji imaju poseban osjećaj za dresovi za nogomet, odlučit će se vratiti poslu.

Diego Simeone je bivši igrač Atlético de Madrida koji se na kraju vratio za trenera momčadi. Diego Simeone razvio je jednog od najpoznatijih igrača "željezne krvi" za Atlético de Madrid, od kojih je svaki lojalan momčadi. Atlético de Madrid nije velika momčad, ali također ima puno igrača kojima je karijera posvećena timu.

Kulturni duh tima može se očitovati izravno od igrača. U ovom su slučaju mnoge ekipe bile vrlo nezadovoljne smanjenjem igrača plaće. Igrači Atlético de Madrid poštuju i prihvaćaju sve uvjete koje predloži tim. Igrači su Atlético Madrid dres smatrali neizostavnom čast u životu i spremni su se držati te dužnosti cijelo vrijeme.

Najgledaniji proizvodi