0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Osvrćući se na ono što se dogodilo u nogometu 2021
25 Dec

Osvrćući se na ono što se dogodilo u nogometu 2021

Osvrćući se na ono što se dogodilo u nogometu 2021. godine, svi ne mogu ne pomisliti na prekretnicu u sudbini tih igrača 1980-ih. Mnogi igrači više ne sudjeluju u igri, a odlučili su skinuti svoje omiljene dresovi za nogomet kako bi otišli u mirovinu. Lionel Messi skinuo je Barcelona dres koji je nosio dugi niz godina i odlučio ponovno krenuti u Paris Saint-Germain. No CRISTIANO RONALDO je nakon mnogo godina ponovno odjenuo Manchester United dres, a i dalje je reprezentativac 7.

Sudbina ovih 80-ih igrača se jako promijenila, svi su pod različitim psihičkim pritiskom. Svjetsko prvenstvo 2022. može biti i posljednji put kada će ovi igrači sudjelovati, a svi naporno rade kako bi se kvalificirali za natjecanje. Lionel Messi je ove godine konačno osvojio America's Cup. Ispunio je svoju veliku želju. A umirovljenje Sergia Agüera jako je rastužilo Lionela Messija.

CRISTIANO RONALDO je napustio Juventus, Massimiliano Allegri se vratio u momčad kao trener. CRISTIANO RONALDO vratio se u Manchester United, ali je Ole Gunnar Solskjær dobio otkaz. Obje momčadi su se promijenile zbog CRISTIANA RONALDA, pa hoće li se sastati u Ligi prvaka? Ove godine su se promijenili i treneri svake momčadi. Samo su Atletico Madrid, Manchester City i Liverpool zadržali svoje izvorne trenere.

Najgledaniji proizvodi