0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Ozljeda Son Heung-mina odražava loše ponašanje Marseillea
08 Nov

Ozljeda Son Heung-mina odražava loše ponašanje Marseillea

Son Heung-min pretrpio je posebno tešku ozljedu lica i propustit će sljedeće tri utakmice u Tottenham Hotspuru. Son Heung-min, kao azijski igrač, svoju igru ​​shvaća tako ozbiljno svaki put kad obuče Tottenham Hotspur dres. Son Heung-min uvijek je spreman iskoristiti svaku priliku da momčad pobijedi. Son Heung-min je igrač vrijedan svakog poštovanja, ali ga Tottenham Hotspur ne shvaća ozbiljno.

Marseille je stvarno luda momčad, često su ozlijeđeni i protivnici u igri. U posljednjoj utakmici Lige prvaka između Marseillea i Frankfurta situacija je također bila vrlo ozbiljna zbog ozljeda igrača. U utakmicama Ligue 1 Marseille je često grubim ponašanjem povrijedio protivnike. Tako je ovih godina ovaj Olympique de Marseille dres odavno izgubio taj nogometni duh, a njihova će čast s vremenom nestati s poviješću.

U nogometu se najviše boji ismijavati igrače koji se ozljeđuju. U mnogim slučajevima neki igrači su ozlijeđeni, pa čak i unište svoju karijeru, te više ne mogu sudjelovati u nogometnim utakmicama. Son Heung-min je sretan što ovaj put ima samo ozljedu lica i još uvijek može igrati u nogometni dres Južna Koreja Svjetsko Prvenstvo 2022 nakon nekoliko tjedana pauze. Ako je ozljeda teška, Son Heung-min može propustiti Svjetsko prvenstvo svake četiri godine.

Najgledaniji proizvodi