0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Pet igrača postiglo je golove u jednoj utakmici iz Nizozemske
13 Oct

Pet igrača postiglo je golove u jednoj utakmici iz Nizozemske

U europskom natjecanju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. Nizozemska je pobijedila Gibraltar velikim rezultatom 6-0. U ovoj utakmici pet je nizozemskih igrača postiglo golove, a Memphis Depay je postigao dva pogotka u roku od 30 minuta. Prvi pogodak na utakmici zapravo je postigao branič Virgil van Dijk, koji je nakon više od godinu dana ponovno zabio u reprezentaciji.

Budući da se Virgil van Dijk ozlijedio prošle godine, odmorio se i nije igrao cijelu godinu. Virgil van Dijk nije zaboravio vježbati dok se odmara kod kuće. Liverpool dres i nogometni dres Nizozemska obješeni su na zid njegove kuće kao duhovni stup, podsjećajući ga da se za njegovu karijeru treba više truda boriti. Virgil van Dijk vratio se u Liverpool ove sezone i nije postigao nijedan gol, ali snaga momčadi očito je u tome što je bio učinkovitija obrana.

Učinak Memphisa Depaya u reprezentaciji i dalje je vrlo dobar, pa hoće li Barcelona ponovno ustati zbog njega? Otkako je Memphis Depay odjenuo Barcelona dres, postigao je 3 pogotka za momčad. Barcelona je trenutno na 9. mjestu La Lige, a rekord ekipe je 3 pobjede, 3 poraza i 1 remi. Ovo je prva sezona u kojoj je Barcelona napustila Lionela Messija. Navijači se također vesele novim izvanrednim igračima koji mogu podržati momčad.

Najgledaniji proizvodi