0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Planovi Real Madrida su se promijenili
18 Oct

Planovi Real Madrida su se promijenili

Real Madrid, koji se tek vratio u malo forme, izgubio je trojicu glavnih igrača zbog sudjelovanja igrača u reprezentaciji. Luka modri ć iz Hrvatske i Gareth Bale iz Walesa obojica su zbog ozljede izvan Europske pripremne utakmice protiv Walesa. Igra je također postala nervoznija Real Madrida. Ovogodišnji nedostatak igrača Real Madrida otežao je rješavanje problema.

Ozljeda Garetha Balea također je natjerala medije da ponovo napadnu njegovu fizičku kondiciju. "Čovjek od stakla" naslov je medija Garetha Balea medijskih fanova. Pod napadom medijskih komentara, Gareth Bale zamalo je skinuo Real Madrid dres i pridružio se kineskoj nogometnoj reprezentaciji ovog ljeta. Gareth Bale voli Real Madrid i pokušava se promijeniti i integrirati u sustav Real Madrida. Trener je, vidjevši promjenu Garetha Balea, također postupno volio marljivog igrača.

Plan ne može ići u korak s promjenama, a plan Gareth Balea i dalje propada. Što će se dogoditi s idućom utakmicom Real Madrida? Hoće li Gareth Bale i dalje posjedovati svoj dresovi za nogomet? Hoće li mladi igrači preuzeti punu odgovornost momčadi? Igrači Real Madrida imaju oko 30 godina i vrijeme je da se pridruže nove snage.

Najgledaniji proizvodi