0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Problemi s kojima se suočava Leroy San é
05 Feb

Problemi s kojima se suočava Leroy San é

Nakon prošlogodišnje ozljede, Leroy San é već dugo nije oblačio Manchester City dres. Frizura eksplozivne glave i živahna i brza trčanja postali su različiti stilovi krila Leroy San é. Rekord Manchester Citya nije idealan ove sezone zbog nedostatka njega. Leroy San é, koji se upravo oporavio, otkrio je da je spreman odustati od Manchester Cityja i izabrati FC Bayern?

Kada Manchester Cityu doista trebaju igrači, Leroy San é ne bi trebao odabrati transfer. U slučaju svoje ozljede, Manchester City još uvijek nije odustao od svoje ideje, dok je FC Bayern m ü nchen oklijevao odustati. Ono što FC Bayernu danas najviše nedostaje je krilni igrač, a Leroy San é je izvrstan krilni napadač. Hoće li opet promijeniti dresovi za nogomet?

U lice nestabilnog Leroya San é, Manchester City je spreman prodati za 95 milijuna eura. Rođen kao njemački igrač, Leroy San é želio bi se pridružiti FC Bayernu m ü nchen, uostalom, čast je dobiti potrebe zemlje. Jednogodišnja sezona također je promijenila položaj u Manchester Cityju. Kakvu će odluku donijeti u 23?

Najgledaniji proizvodi