0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Publika podržava Manchester United da pusti Paula Pogbu
15 May

Publika podržava Manchester United da pusti Paula Pogbu

Paul Pogba, koji nije igrao puno godinu dana, zašto je i dalje popularan u drugim momčadima. Iako je karakter igrača vrlo važan, problem karaktera često je pokriven snagom. Paul Pogba, za vrijeme svog boravka u Manchester Unitedu, može vidjeti da nije baš odgovoran igrač. Zbog neugodnih stvari koje mu padaju na pamet, još uvijek će odlučiti ne igrati za tim.

Paul Pogba je prije toga dobro igrao u Juventusu, pa je Manchester United odlučio da ga vrati. Paul Pogba još je jednom obukao Manchester United dres i pojavio se na Old Traffordu, što su navijači srdačno dočekali. Međutim, u sljedećim utakmicama, zbog vijesti o neslaganju sa suigračima, izravno su utjecali rezultati Manchester Uniteda.

Manchester United želi zadržati Paula Pogbu i smijeniti trenera i neke igrače momčadi, ali njegovo srce još uvijek čezne za vanjskom momčadi. Tijekom posljednjih nekoliko godina, mnogi gledatelji podržali su puštanje Manchester Uniteda Pola Pogbe. Vjeruju da su igrači kojima nije stalo do ekipe, čak i ako nose isti dresovi za nogomet, samo dodatna snaga.

Najgledaniji proizvodi