0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Različiti mentalitet uvjetuje i drugačiji razvoj karijere
08 Jan

Različiti mentalitet uvjetuje i drugačiji razvoj karijere

Obojica imaju 23 godine, ali imaju različite karijere. Phil Foden i Jadon Sancho obojica su došli iz omladinskih priprema Manchester Cityja, a njihov drugačiji mentalitet doveo je do potpuno različitih postignuća. Sada je Phil Foden obukao Manchester City dres i postao glavni igrač. Priliku na klupi čekao je pet godina i konačno ostvario lijepu karijeru u budućnosti. Jadon Sancho ponovno se vratio u Premier ligu i zaigrao u Manchester United dres, ali je ipak privremeno ostao bez lopte zbog psihičkih problema.

Davno su se u Manchester Cityju pojavila dva igrača s istim nogometnim talentom. Pep Guardiola vrlo je optimističan u pogledu sposobnosti ove dvojice mladih igrača. On zna da momčad mora njegovati sljedeću generaciju nasljednika u svakoj fazi. Jadon Sancho i Phil Foden imaju dobre kvalitete zbog svojih talenata. Prije nego što sazriju, njegovanje mentaliteta početak je velikog igrača.

Pep Guardiola ima dovoljno vremena da razvije ova dva mlada igrača i zna da će razvoj mentaliteta biti važan smjer. Na kraju, Phil Foden je poslušao dogovore Pepa Guardiole u nejasnoći i marljivo je radio kako bi naučio svaku fazu tečaja. Jadon Sancho nije na vrijeme dobio pravo sudjelovanja i smatrao je da momčad ne obraća dovoljno pažnje na njegove sposobnosti, pa je odabrao igrati za Dortmund u Bundesligi. Kada je Jadon Sancho napustio Manchester City, Pep Guardiola je konačno znao da igrač s takvim mentalitetom nije jak igrač kakvog želi. Nakon toga, pomnim promatranjem, Pep Guardiola je potpisao ugovor s Juliánom Álvarezom, koji je istih godina, da mu se pridruži 2022. Momčad treba barem više korisnih igrača u eri kako bi nastavila održavati odličan rekord momčadi.

Najgledaniji proizvodi