0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Različiti nastupi igrača u reprezentaciji i klubu
10 Sep

Različiti nastupi igrača u reprezentaciji i klubu

U Europskoj ligi Seleção Portuguesa de Futebol pobijedio je Švedsku s 2: 0. U ovoj je igri CRISTIANO RONALDO oborio rekord od 100 golova u utakmicama A-razine. Dva pogotka CRISTIANO RONALDO, još jednom je dobio utakmicu za reprezentaciju. Jednom kada CRISTIANO RONALDO obuče nogometni dres Portugal, može posebno dobro nastupiti. CRISTIANO RONALDO ima snažne voditeljske vještine, a Seleção Portuguesa de Futebol počašćen je što ga može pozvati da se pridruži.

Équipe de France de football pobijedio je Hrvatsku nogometnu reprezentaciju rezultatom 4-2, a Antoine Griezmann ponovno je zabio u reprezentaciji. Antoine Griezmann svezao je kosu i odjenuo tamnoplavi nogometni nogometni dres Francuska. Bio je vrlo energičan, a oči su mu bile vrlo čvrste tijekom igre. Možda Barcelona stvarno nije prikladna za Antoinea Griezmanna. Svaki put kad ga publika vidi u Barceloni, on ima više melankoličnih očiju. Reprezentacija je Antoineu Griezmannu dala pozornicu da dokaže svoju snagu. Dugo nije zabio gol u Barceloni.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju sukcesivno su porazili Seleção Portuguesa de Futebol i Équipe de France de football, a igrači su tužno napustili stadion. Posljednja skupina izvanrednih igrača Hrvatske nogometne reprezentacije stara je i među novim igračima nema izvanrednih igrača. I Luku Modrića i Ivana Rakitića momčad je očistila, a Hrvatska nogometna reprezentacija teško može imati dobar rekord ove sezone.

Najgledaniji proizvodi