0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Razlika u snazi između FC Bayern Münchena i Manchester Uniteda
03 Nov

Razlika u snazi između FC Bayern Münchena i Manchester Uniteda

U pobjedi FC Bayern Münchena 5-2 nad S.L. Benfica, Robert Lewandowski postigao je tri gola u jednoj utakmici. FC Bayern München i dalje je najjači rival u Ligi prvaka ove sezone, a njihov učinak je vrlo dobar i stabilan. Dokle god igrači FC Bayern Münchena održavaju zdravu fizičku kondiciju, publika vjeruje da će uspjeti proći u finale. Zadnjih godina FC Bayern München dres sve su popularniji. Nogometni duh ove momčadi vrijedi naučiti.

FC Bayern München pobijedio je u prva četiri kola i momčad je sada unaprijed zaključana u nokaut runde. U ovom krugu natjecanja dobro je nastupio FC Bayern München Robert Lewandowski, ali dobro je nastupio i igrač Manchester Uniteda CRISTIANO RONALDO. Otkako je CRISTIANO RONALDO nosio Manchester United dres s brojem 7, uvijek je iznova rješavao krizu momčadi. U utakmici Manchester Uniteda i Atalante dva pogotka momčadi postigao je CRISTIANO RONALDO.

Čini se da Manchester United sada ima samo jednog CRISTIANA RONALDA sposobnog za postizanje golova, a drugi igrači rijetko zabijaju golove. Je li fenomen poput Manchester Uniteda dobar ili loš? Publika nije dobra u predviđanju budućih trendova. Snaga FC Bayern Münchena koncentrirana je na sve igrače, dok je snaga Manchester Uniteda koncentrirana na CRISTIANA RONALDA. Ako jednog dana CRISTIANO RONALDO doživi nezgodu u igri, tada će snaga Manchester Uniteda pasti u tešku situaciju.

Najgledaniji proizvodi