0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Real Madrid napreduje u finale i čeka još jedan duel s Barcelonom
09 Jan

Real Madrid napreduje u finale i čeka još jedan duel s Barcelonom

Polufinale španjolskog Superkupa, Real Madrid je s 3: 1 pobijedio NCIA Club de futbol kako bi stigao do finala. Sutra će Barcelona imati utakmicu s Atletico Madridom. Tko pobijedi, imat će finale s Real Madridom. Real Madrid ove sezone, pod vodstvom Zidanea, tim je poboljšao svoj učinak i performanse stadiona su stabilne.

Luka modri ć postigao je još jedan pogodak u igri, svoj peti gol u sezoni. Nakon posljednjeg govora o zlatnom globusu, Luka modri ć osjećao se sve samouvjerenije. Nije se bojao tih upitnih očiju. Svojom sposobnošću da u potpunosti odgovara kvalifikacijama za Real Madrid dres, također se nada da će u Real Madridu ostati do mirovine.

Igrači nakon 80-ih godina zaista su nevjerojatni nogometaši. Iako je Real Madrid trenutno skupina igrača starija od 30 godina, njihova snaga uopće nije inferiorna u odnosu na one mlade igrače. Zeleni dresovi za nogomet predstavlja vitalnost života, a Real Madrid tim koji igrači tuku iz generacije u generaciju. Navijači se nadaju da bi Barcelona mogla sutra pobijediti Atletico Madrid, tako da Real Madrid i Barcelona mogu imati još jednu divnu utakmicu.

Najgledaniji proizvodi