0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Real Madrid osvaja naslov prvaka u La Ligi jedno kolo ispred
17 Jul

Real Madrid osvaja naslov prvaka u La Ligi jedno kolo ispred

U 37. kolu La lige, Barcelona1-2 je izgubila od CA Osasune, a momčad je propustila naslov prvaka La Lige. Real Madrid pobijedio je Villarreal 2-1, a momčad je osvojila naslov prvaka La Lige jedno kolo ispred. Ovo je Real Madrid nakon tri godine ponovno osvojio prvenstvo, svi su igrači ponosni na dresovi za nogomet.

Igrač Real Madrida Sergio Ramos ne voli autsajdere, ali vrlo je odan Real Madrid dres. U ovoj igri, kako bi suigrač Karim Benzema uhvatio u koštac sa statistikom Lionela Messija, spreman je nesebičnu predanost svom suigraču. Da bi se borio za Real Madrid koji je pobijedio u igri, Sergio Ramos ponekad napravi neke glupe stvari za tim. No, za navijače Real Madrida Sergio Ramos je stalni uzor tima. Spreman je snositi sve optužbe i optužbe za tim.

Ugovor Sergio Ramosa uskoro ističe, a Real Madrid još nije potpisao ugovor za obnovu. Ako Sergio Ramos ne uspije ostati u Real Madridu dok se ne povuče, momčad će razočarati mnoge igrače i navijače. Jer za tim je Sergio Ramos igrač koji je istinski predan časti Real Madrida.

Najgledaniji proizvodi