0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Real Madrid ponovno igra s atletskim klubom iz Bilbaa
25 Dec

Real Madrid ponovno igra s atletskim klubom iz Bilbaa

U 18. kolu La lige, Real Madrid je remizirao 0: 0 kod kuće Athletic Club de Bilbao. Real Madrid je u cijeloj utakmici pucao 20 puta, ali šteta je što nitko od njih nije uspio. Stopa posjedovanja Real Madrida je 69%, što je velika prednost, ali zašto ne može postići učinkovite ciljeve.

Atletski klub de Bilbao pobijedio je Barcelonu i remizirao s Real Madridom ove sezone. Momčad je u La Ligi izgubila 12 golova i vezala se za drugo mjesto u La Ligi. U ovoj utakmici, vratar koji nosi Athletic Bilbao dres ima izvanredan učinak, u više navrata hvatajući gol Real Madrida. Uoči kontinuiranog napada igrača Real Madrida, Atletski klub de Bilbao čvrsto je kontrolirao situaciju defanzivnom taktikom.

Real Madrid već pola godine trenira trener Zinedine Zidane, a momčad je ostvarila zapažen napredak. Međutim, kako bi Real Madrid dres učinio popularnim što više navijača, postignuća ekipe još su daleko od prošlosti. Neki timovi postepeno slabe, ali istovremeno postoje i timovi korak po korak do uspjeha. Ne postoji ekipa koja uvijek pobjeđuje, samo ona koja se stalno poboljšava.

Najgledaniji proizvodi