0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Ronald Koeman pomaže igračima Barcelone da pronađu bolje pozicije
09 Jan

Ronald Koeman pomaže igračima Barcelone da pronađu bolje pozicije

Barcelona je nakon sezone uletavanja, snaga igrača polako integrirana u snagu momčadi. Nedavno se odigralo drugo kolo La Lige između Barcelone i Athletic Club de Bilbao, a dvije momčadi odigrale su prekrasan meč. Barcelona je pobijedila Athletic Club de Bilbao s 3: 2, a publika je vidjela kako Lionel Messi vraća samopouzdanje.

Previše neugodnih stvari dogodilo se Lionelu Messiju i Barceloni ove godine, suigrač Luis Suárez također se presvukao u Atlético Madrid dres. Barcelona je pozvala Ronalda Koemana da se pridruži momčadi ovaj put je ispravna odluka, aktivirao je potencijal mnogih igrača. Pedra Gonzáleza Lópeza i Frenkieja de Jonga trenirao je Ronald Koeman i na novim su pozicijama igrali dobro. Frenkie de Jong prebačen je s bivšeg braniča na poziciju veznog reda, a mentalno stanje Ousmanea Dembéléa postaje sve bolje i bolje.

Po prvi puta ove sezone, Barcelona se plasirala u najbolju četvorku u La Ligi, a igrači su se sretno prigrlili. Lionel Messi pogledao je svoje suigrače u Barcelona dres na terenu, a on se radosno nasmiješio. Iako su se mnogi suigrači u Barceloni promijenili, vrlo je sretan što ih upoznaje s istim hobijem nogometa.

Najgledaniji proizvodi