0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
S. S. Lazio još uvijek ne može pobijediti na Juventusovom natjecanju
21 Jul

S. S. Lazio još uvijek ne može pobijediti na Juventusovom natjecanju

Preostala Serie A u Međunarodnoj nogometnoj ligi nije gotova, a trenutno najbolja četvorica su: Juventus, Inter Milan, Atalanta B.C. i S. S. Lazio. Nakon 34. kola Juventus je izravno odvojio bodove od drugog mjesta za 8 bodova. Je li moguće da Inter Milan ove sezone osvoji prvenstvo u Serie A? Atalanta B.C. prati li pažljivo, hoće li tim promijeniti povijesni zapis?

S. S. Lazio tijekom izvan sezone, momčad je oduvijek vjerovala da može nadmašiti rezultat Juventusa. Sinoć je Juventus pobijedio S. S. Lazio rezultatom 2: 1. Neka S. S. Lazio temeljito vidi svoju snagu, oni još uvijek ne mogu postati najjača momčad u Seriji A. Ovogodišnji Juventus dres i dalje je najprodavaniji u Serie A, a slijedi Inter Milan dres.

Preostala 4 kola u Seriji A, publika vjeruje da Juventus ima najbolje šanse za pobjedu. Inter Milan je također postao tim kojem se publika najviše raduje. Alexis Sánchez je vrlo dobro odradio revanš. Za budućnost Alexisa Sáncheza u sljedećoj sezoni utakmica Intera postala je presudna faza za njega.

Najgledaniji proizvodi