0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Sada Juventusu nedostaje duha strasti i borbenosti
11 Feb

Sada Juventusu nedostaje duha strasti i borbenosti

Juventus ove sezone igra protiv Intera iz Milana. Ako Juventus dres želi osvojiti naslov Serie A uzastopce, momčad mora naporno raditi. U 22. kolu Serie A Juventus 1-2 je izgubio od Verone, a neuspjeh igre također je natjerao Inter da preuzme vodstvo u Serie A. Pozicija prvog mjesta u Serie A mijenjala se cijelo vrijeme ove sezone , jer se rezultati dvaju ekipa ne razlikuju mnogo.

Neuspjeh ovog kola također je natjerao zaposlenike Juventusa da se osvrnu na trenerske sposobnosti trenera Maurizia sarrija. Prije toga, mnogi igrači izrazili su nezadovoljstvo trenerskim vodstvom. U očima publike, Juventusu, pod vodstvom Maurizia sarrija, nedostaje strasti momčadi i nije napravio veliki pomak u izvedbi. U pogledu zaposlenosti također postoje velike razlike. Na kraju 2019. Maurizio sarri i Cristiano Ronaldo imali su niz sukobljenih vijesti. Cristiano Ronaldo čak je skinuo dresovi za nogomet i izravno napustio teren.

Cristiano Ronaldo postigao je golove od 2020. godine, ali čini se da je Paul dybala postigao manje golova. U mnogim igrama šansa za penal pripada Cristianu Ronaldu. Čini se da drugi igrači nemaju mnogo šanse pokazati svoju sposobnost. Sjetite se izreke J ü rgen klopp da momčadi koje pobjede streljanjem same neće dugo pobjeđivati. Dakle, nogometni klub Liverpool u svojoj transformaciji ima napadače, krila i branitelje koji mogu postići golove. Samo igrači cijele momčadi mogu postići golove, to je jaka momčad.

Najgledaniji proizvodi