0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Sébastien Haller postigao je 4 gola na jednoj utakmici UEFA -ine Lige prvaka
17 Sep

Sébastien Haller postigao je 4 gola na jednoj utakmici UEFA -ine Lige prvaka

U ovoj UEFA -inoj Ligi prvaka igrač Ajaxa Sébastien Haller postigao je najosobnija četiri pogotka u ovom kolu. Ajax je pobijedio Sporting CP 5-1 i stvorio najveću razliku u ovom kolu. Mogu li ove sezone vratiti snagu i vratiti se u polufinale Lige prvaka? Sébastien Haller je upravo ove godine obukao AFC Ajax dres. Svi nisu zamišljali njegov nastup. Tako izvanredno.

Sébastien Haller je godinama iskusio 5 momčadi, ali njegova sposobnost nije potvrđena od strane tima. Tijekom godinu i pol dana West Ham Uniteda, Sébastien Haller je imao samo 48 nastupa. Zapravo, Sébastienu Halleru se jako sviđa ovaj West Ham United dres. Želi se stabilizirati i dobro razvijati u ovom timu. No, kad su se te godine dogodili Frankfurt i West Ham United zbog problema s transfernim transferima, to je također natjeralo Sébastiena Hallera da uvidi da momčad nije obraćala mnogo pažnje na njegovo postojanje.

Nakon što je Sébastien Haller razočarano napustio West Ham United, on i Ajax potpisali su ugovor na četiri i pol godine s transfernom naknadom od 22,5 milijuna eura. Sébastien Haller postigao je veliki napredak pod vodstvom trenera Ajaxa Erika ten Haga. To je prvi put da se osjeća cijenjenim u ovom timu. Možda je to stanje duha koje se cijeni i dopušta Sébastienu Halleru da izvede najbolje od sebe u igri. Mnogi igrači igraju različite snage u različitim momčadima, a to je neodvojivo od povjerenja između momčadi i trenera.

Najgledaniji proizvodi