0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Sedam naslova Jürgen Klopp donio je Liverpoolu
27 Jan

Sedam naslova Jürgen Klopp donio je Liverpoolu

Jürgen Klopp zaista je rijedak talent u današnjem nogometu. Tijekom osam godina treniranja Liverpoola osvojio je sedam naslova prvaka. Prije nego što je Jürgen Klopp odlučio obući Liverpool dres, snaga ove momčadi mogla je biti samo u prosječnom stanju. Tek kada je Jürgen Klopp 2015. odabrao trenera Liverpoola, momčad je pod njegovim vodstvom polako jačala. Jürgen Klopp osobno je odabrao neke potencijalne igrače da se pridruže, a zatim je pažljivo regrutirao neke jeftine i sposobne igrače da se pridruže.

Tijekom mandata Jürgena Kloppa, Liverpool nije uložio puno novca u potpisivanje skupih igrača kao drugi divovi u Premier ligi. Jürgen Klopp je bio zabrinut za Liverpool i uvijek je tražio načine da regrutira mlade igrače koji su i korisni i pristupačni. Zapravo, sadašnji Jürgen Klopp vrlo je sličan glavnom treneru Arsenala Arsèneu Wengeru. On ne samo da organizira treninge igrača, već i pažljivo izračunava ekonomske probleme momčadi.

Jürgen Klopp je svojim rukama gledao igrače koje je trenirao, a kada su jedan po jedan skidali dresovi za nogomet i odlazili, toliko se nerado rastaje od njih. Šteta je što Jürgen Klopp nema apsolutno pravo odlučiti da igrači ostanu. Može im samo gledati u leđa s ozbiljnim izrazom lica. Posebno tijekom 2019.-2020., kada je Liverpool nakon 30 godina ponovno osvojio naslov Premier lige, Jürgen Klopp bio je iznimno uzbuđen. Dok svi gledaju kako njihovi voljeni igrači odlaze jedan po jedan, njihovi osjećaji prema momčadi također će se promijeniti.

Najgledaniji proizvodi