0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Snažna udaljenost između Real Madrida i Barcelone
14 Jul

Snažna udaljenost između Real Madrida i Barcelone

Real Madrid je od prvenstvene pobjede ostvario devet uzastopnih pobjeda, četiri boda prednosti ispred Barcelone. S trenutnom borbenom snagom Real Madrida, Barcelona teško može nadmašiti rezultat. Nije ni čudo što je La liga željela završiti ligu poput Francuske, a Real Madrid priredio je puno prosvjeda jer su bili dovoljno uvjereni da će u sljedećim utakmicama nadmašiti Barcelonu.

Barcelona je na ovim utakmicama momčad pokazala vrlo tešku situaciju. Barcelona nije razdvajala rezultat poput Real Madrida, to je više od razlike od jednog boda. Lionel Messi uložio je mnogo napora i napora ove sezone, a nada se da će zadržati španjolsku ligu prvaka. Ove sezone Barcelona dres možda se suočava s pozornicom bez časti, Lionel Messi jasno je stavio do znanja da je nemoguće osvojiti Ligu prvaka, a snaga momčadi nije dosegla tu razinu.

Svaki igrač Real Madrida može postići golove, a Barcelona se oslanja na Lionela Messija kao pomoć ili postizanje golova. U 36. kolu La lige, Karim Benzema još je jednom postigao gol za Real Madrid dres. Karim Benzema može svaki put postići ključni pogodak za momčad, Real Madrid odlučio je da ga obnovi pravi je izbor.

Najgledaniji proizvodi