0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Srce koje ne zna biti zahvalno
15 Nov

Srce koje ne zna biti zahvalno

Prošle je godine Lionela Messija prezreo Paris Saint-Germain, a ove je godine CRISTIANO RONALDO prezreo i optužio Manchester United. CRISTIANO RONALDO odlučio je istupiti u ovom trenutku kako bi progovorio o unutarnjoj lošoj situaciji Manchester Uniteda i kakav mentalitet skriva. Manchester United još uvijek nije odgovorio na optužbe CRISTIANA RONALDA, a momčad će odgovoriti nakon utvrđivanja svih činjenica. Ovaj put riječi CRISTIANA RONALDA nisu naišle na razumijevanje navijača, a svi su se složili da je takvo ponašanje više psihički problem igrača.

Lionel Messi rekao je u intervjuu prošlog mjeseca: Bez obzira na iskustvo u karijeri, to je način odrastanja. Lionel Messi ne žali što je nosio Barcelona dres više od 20 godina, a odlazak je vjerojatno nešto što je suđeno da se dogodi u životu, tako da se nema potrebe žaliti. Lionel Messi pričao je i o reprezentaciji, mnogi smatraju da nije dovoljno dobar kada nosi dres Argentina Svjetsko Prvenstvo 2022. Nogomet je timska igra, Lionel Messi ne može shvatiti snagu svakog suigrača, on se maksimalno trudi izvući najbolje iz sebe.

CRISTIANO RONALDO možda nije mislio da će biti ovakav kada ponovno obuče Manchester United dres, a možda će u budućnosti naići na još veće prepreke. Manchester United ne proganja pad snage CRISTIANA RONALDA, ali se žali na nedostatak pozornosti momčadi. Izvorno, CRISTIANO RONALDO planirao je ovog ljeta napustiti Manchester United, ali nažalost nije pronašao odgovarajući sljedeći klub. Manchester United ne krivi CRISTIANA RONALDA za promijenjeni mentalitet, a sada su igrači situaciju učinili nepovratnom.

Najgledaniji proizvodi