0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Status zamjene Ole Gunnara Solskjæra u eri igrača izravno utječe na mentalne probleme
19 Nov

Status zamjene Ole Gunnara Solskjæra u eri igrača izravno utječe na mentalne probleme

Nakon što Manchester United nije imao dobre rezultate u uzastopnim utakmicama, svi su doveli u pitanje trenersku sposobnost Olea Gunnara Solskjæra. Najveći nedostatak Olea Gunnara Solskjæra je što ne zna iskoristiti igrače, a mnoge izvanredne igrače Manchester Uniteda postavlja na klupu i teško je imati priliku sudjelovati. Kada je Ole Gunnar Solskjær bio igrač, bio je i poznati zamjenski igrač, pa je njegov mentalitet bio pomalo nepravedan prema svakom igraču.

Nakon što Manchester United nije uspio potpisati Erlinga Brauta Hålanda prošle godine, momčad je potpisala ugovor s Donnyjem Van De Beekom. Donny Van De Beek sretno je obukao Manchester United dres i pojavio se na Old Traffordu. Nije očekivao da će u danima koji dolaze sjesti na klupu. Igrač za kojeg je Manchester United potrošio 40 milijuna funti na potpise zapravo je samo dogovorio da sjedne na klupu i gleda utakmicu, a publika je morala osjetiti da je momčad protraćila talent igrača.

Donny Van De Beek pridružio se Manchester Unitedu više od godinu dana. Počeo je tek 4 utakmice, a češće je na klupi igrao više od deset minuta. Za vlastiti budući razvoj, Donny Van De Beek odlučio je ponovno promijeniti dresovi za nogomet kako bi pronašao novu momčad. Osim Donnyja Van De Beeka, Ole Gunnar Solskjær nije ponovno koristio Jessea Lingarda i Jadona Sancha. Ole Gunnar Solskjær uvijek šalje igrače na teren kada se prvi put pridruže. Ako igrači ne igraju dobro, obično ih neće slati u sljedećim utakmicama. Manchester United je tijekom godina potrošio mnogo novca na regrutiranje igrača, ali šteta je što trener Ole Gunnar Solskjær ne istražuje sposobnosti svakog igrača.

Najgledaniji proizvodi