0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Svi se raduju nastupu Njemačke na Svjetskom prvenstvu 2022
31 Dec

Svi se raduju nastupu Njemačke na Svjetskom prvenstvu 2022

Previše nevjerojatnih stvari dogodilo se 2021. Lionel Messi nevoljko je skinuo svoj voljeni Barcelona dres i otišao, dok je CRISTIANO RONALDO obukao Manchester United dres i vratio se. Ove godine je Lionel Messi konačno osvojio America's Cup, a opet je osvojio sedmi Zlatni globus. Kylian Mbappé i Erling Braut Håland postali su najtraženiji mladi igrači, baš kao i Lionel Messi i CRISTIANO RONALDO.

2022. je predodređena da bude izvanredna godina, a svi igrači će pokazati sve od sebe na Svjetskom prvenstvu. Na Europskom kupu 2021. Italija EURO 2020 dres postali su najljepša kulisa, te su osvojili finalno prvenstvo. Trenutno su i Italija i Portugal prošli u doigravanje, a mogu li se plasirati u finale tek treba utvrditi.

Nakon što je Njemačka izgubila u Europskom kupu, smijenjen je izbornik reprezentacije Joachim Löw. Ispostavilo se da je Hansi Flick, glavni trener Bayerna Münchena, promoviran u izbornika reprezentacije. Njegov dolazak također je izravno povećao snagu reprezentacije. Njemačka je oduvijek bila favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva. Lionel Messi je također izgubio od protivnika u posljednjem kaznenom udarcu. Što će biti sa Svjetskim prvenstvom 2022.? Navijači iz cijelog svijeta jedva čekaju početak utakmice.

Najgledaniji proizvodi