0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Toplina srca je osjećaj doma
14 Oct

Toplina srca je osjećaj doma

Mislili smo da ćemo ponovo moći vidjeti Alexisa Sncheza kako sretno igra nogomet, ali ozlijeđen je nakon samo mjesec dana transfera. Ozljeda ga je također spriječila da nosi Inter Milan dres za Ligu prvaka i propustio bi ključnu priliku da dokaže svoju snagu. Alexis Snchez, 30 godina, vrlo je dragocjen za njega. Ovaj put na posudbi, ne može se pokazati dobro. To je stvarno nešto što on ne može pustiti.

Čile je na kraju izvukao 0-0 s Kolumbijom, a Alexis Snchez nije uspio pobijediti za nacionalni tim. Budući da su Manchester United izolirani od suigrača, osoba je teško izvršiti zadatak. Na posudbi Intera iz Milana, igrači nose isti dresovi za nogomet i svi žele igrati nogomet s njim. Davno izgubljena srdačnost njegovih suigrača natjerala je Alexisa Sncheza da samouvjereno želi pridonijeti timu. U timu mu je također bilo toplo, spreman je ostati ovdje.

Bog je šala. Alexis Snchez se upravo oporavio i sada je ozlijeđen. Koliko ima očiju i usta kako bi se vidjela njegova ozljeda, a javno će mišljenje opet pokrenuti glasine. Alexi Snchez, koji voli tišinu, miran je manje od mjesec dana. Prošla je strašna godina. Nadam se da će kroz ovo iskustvo Alexis Snchez zaista moći urediti svoje srce i postati jak.

Najgledaniji proizvodi