0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Trenerski dvoboj ovisi više o učinku igrača
02 Jan

Trenerski dvoboj ovisi više o učinku igrača

Taktičko sučeljavanje dvojice vrsnih trenera učinilo je da scena igre pokaže drugačiju atmosferu. Manchester City je u 21. kolu Premier lige kod kuće savladao Everton sa 2: 1. Ova utakmica je meč Pepa Guardiole i Carla Ancelottija, koji su najpoznatiji treneri u Premier ligi. Everton je oduvijek bio ubojica Manchester Cityja. Kad bude puno duela, Manchester City neće uspjeti. Godine 2020. Manchester City je dobro započeo. Vjerujem da će Manchester City dres opet voljeti veliki broj navijača.

Igrač Manchester Cityja Gabriel Jesus posljednjih je godina puno doživio, a njegova se snaga značajno povećala. Zabio je u svim tim startima, a Gabrijel Isus, koji je prije oklijevao, postao je oštar. Samopouzdanje zaista može promijeniti čovjekovo cjelokupno stanje, a prepoznavanje njegovih ciljeva s vremena na vrijeme također čini Gabrijela Isusa sigurnijim u njegove sposobnosti i odlučnost da preuzme inicijativu.

Manchester City je postigao 44 boda nakon dvije uzastopne pobjede u premijernoj ligi, 11 bodova iza Liverpoola. Kako bi sustigli Liverpool, igrači Manchester Cityja se zalažu za sljedeću utakmicu. Ne mogu izgubiti više igre. dresovi za nogomet predstavlja povijest i kulturu tima, a to je ujedno i emocija koju igrači plaćaju ekipi. Radujući se novim dolascima zimskog prozora Manchester Cityja, oni mogu učiniti ekipu neuništivom.

Najgledaniji proizvodi