0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Učinak igrača nakon transfera ove sezone
14 May

Učinak igrača nakon transfera ove sezone

U transferu igrača 2021.-2022. najveći dobitnik će biti Pierre-Emerick Aubameyang, a najgori Lionel Messi. Pierre-Emerick Aubameyang je postigao 11 golova u La Ligi samo 4 mjeseca nakon što se pridružio FC Barceloni, dok je Lionel Messi postigao samo 9 golova gotovo godinu dana nakon što je nosio Paris Saint-Germain dres. Navijači Paris Saint-Germaina čak su se loše hvalili Lionelom Messijem kada nije igrao kao prije.

Lionel Messi je prošao kroz mnogo toga tijekom godine, ali na sreću točno zna što želi. S godinama i promjenama situacije, sasvim je normalno da pati snaga igrača. Lionel Messi također želi igrati dobro, ali suigrači iz Paris Saint-Germaina više od svega cijene kvalitetu Kyliana Mbappéa. Nogometna utakmica se ne može dobiti samo snagom jedne osobe, za to je potrebno jedinstvo vjere i volje 11 ljudi.

Pierre-Emerick Aubameyang nije očekivao da će se njegova snaga toliko poboljšati nakon što se pridružio FC Barceloni. Tada je Pierre-Emerick Aubameyang skinuo Arsenal dres i objesio ga u kuću, misleći da se više nikada neće moći izboriti za njega. Sada kada je odlučio doći u La Ligu, FC Barcelona mu je dala priliku da počne ispočetka. Pierre-Emerick Aubameyang je prošao previše transfera i stvarno želi igrati dobro u FC Barceloni do odlaska u mirovinu.

Najgledaniji proizvodi