0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Veza između CRISTIANA RONALDA i Manchester Uniteda
09 Oct

Veza između CRISTIANA RONALDA i Manchester Uniteda

Nitko ne bi pomislio da je nakon što je 36-godišnji CRISTIANO RONALDO ponovno odjenuo Manchester United dres, zapravo postao igrač momčadi časti mjeseca. CRISTIANO RONALDO postigao je 3 gola u Premier ligi i 2 pogotka u Ligi prvaka. CRISTIANO RONALDO ponovno je osvojio ovu čast nakon 13 godina. Vrlo je sretan što se može vratiti u dobro stanje u Manchester Unitedu.

CRISTIANO RONALDO osvojio je čast igrača mjeseca u rujnu, što također izravno odražava da se rezultati Manchester Uniteda ovih godina nisu učinkovito poboljšali. Nakon što je CRISTIANO RONALDO te godine napustio Manchester United, tim je tražio izvanrednog napadača koji će ga zamijeniti. Nažalost, zbog različitih čimbenika među igračima, pridruživanje Romelu Lukakua trener nije ponovno iskoristio. Kasnije u posljednjih nekoliko godina, Manchester United pojavio se hrpa mladih napadača, ali njihova snaga nije mogla doseći stabilno stanje.

CRISTIANO RONALDO vraća se u Manchester United i osjeća da se ništa nije promijenilo. Još uvijek nosi dresovi za nogomet s brojem 7. Iz incidenta s CRISTIANOM RONALDOM vidi se da je trend razvoja Manchester Uniteda zaustavljen posljednjih godina, a momčad nije povratila šampionsku čast Premier lige i Lige prvaka. Pa može li povratak CRISTIANA RONALDA promijeniti situaciju? Hoće li Manchester United svu svoju energiju utrošiti na 36-godišnjeg igrača?

Najgledaniji proizvodi