0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
VfL Wolfsburg pobijedio na ispadanju
23 Apr

VfL Wolfsburg pobijedio na ispadanju

Momčad s najočitijim plutajućim trendom u Bundesligi ove sezone je VfL Wolfsburg. Prvo su završili među prva četiri Bundeslige s odličnim rezultatima, zatim su pali na dno momčadi u padu na polovici rasporeda, a sada igraju dobru utakmicu kako bi izbjegli ispadanje kad je sezona pred kraj. VfL Wolfsburg je ove sezone zaista iznenadio i razočarao navijače, a svi se moraju diviti hrabrosti momčadi da ponovno ustane.

U pobjedi VfL Wolfsburga nad Mainzom 5-0, igrači su se hrabro borili da izbjegnu ispadanje. Max Kruse, koji nosi 9. VfL Wolfsburg dres, postigao je tri gola u jednoj utakmici, a prošlo je mnogo vremena od kako je imao tako dobar rezultat. Igrači su bili slomljeni nakon što je VfL Wolfsburg u prošlom kolu izgubio 6-1 od Borussije Dortmund. No, nakon što su bili tužni i tužni, igrači su se prisjetili neuspjeha u Ligi prvaka, te su bili odlučni u nastavku napornog rada u Bundesligi.

Ova utakmica ponovno je sve podsjetila na Maxa Krusea, pitajući se može li se vratiti u reprezentaciju poput Thomasa Müllera. Max Kruse je godinama trenirao s bundesligašima, a nijedna od njih ga nije ponovno koristila. Max Kruse je prošao kroz 7 momčadi, a konačno je nogometni dres Njemačka koji je najviše želio nositi izgubljen nakon 2014. Max Kruse je doživio poteškoće koje mnogi igrači nisu doživjeli, ali i dalje zadržava optimističan stav i ozbiljno igra nogomet. Možda u Njemačkoj ima previše dobrih igrača, toliko jakih igrača nije odigralo dobro.

Najgledaniji proizvodi