0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Vinícius Júnior još uvijek ne može postići dosljedan učinak
19 Jan

Vinícius Júnior još uvijek ne može postići dosljedan učinak

2024. Vinícius Júnior se upravo oporavio i natjecao, ali se suočio s različitim situacijama u dvije utakmice. U finalu španjolskog Superkupa Vinícius Júnior zapečatio je pobjedu s tri gola. U tom finalu Vinícius Júnior postao je najbolji igrač utakmice, a to mu je ujedno bio i najkritičniji trenutak nakon nošenja dresovi za nogomet s brojem 7. U posljednje dvije godine Real Madrid se mučio hoće li potpisati Mbappea na poziciji napadača. Prvobitno se mislilo da nakon što bi Vinícius Júnior mogao dobro igrati, momčad ne želi potrošiti ogromne svote novca na potpisivanje ugovora s drugim igračima.

U samo tjedan dana ljudi nisu očekivali da se situacija Viníciusa Júniora promijenila. U 1/8 finala Kupa kralja Real Madrid je ispao od Atlético de Madrida, a Vinícius Júnior postao je najveći grešnik. Vjerojatno je svaki igrač Real Madrida mislio da će njegov suigrač Vinícius Júnior biti najbolji strijelac, pa su mu svi dodavali loptu. U ovoj utakmici Vinícius Júnior igrao je 120 minuta i bio najbolji na utakmici iu šutu iu driblingu.

Vinícius Júnior izgubio je pravo 32 puta i nije imao dobar tajming. Nakon utakmice Vinícius Júnior otišao je ne skidajući Real Madrid dres i dugo ga nije mogao pustiti. Vinícius Júnior je igrao u 17 utakmica za Real Madrid ove sezone, postigao 9 golova i asistirao 3 puta. Može li Vinícius Júnior postati koristan napadač za Real Madrid? Kada će se njegova snaga stabilizirati?

Najgledaniji proizvodi