0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Zlatan Ibrahimović propustio je priliku da razbije manjak lopte u kaznenom udarcu
07 Jan

Zlatan Ibrahimović propustio je priliku da razbije manjak lopte u kaznenom udarcu

Za 40-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića ikakva šansa da postigne gol vrlo je rijetka, ali je, nažalost, dobro proigrao u kaznenom udarcu. U utakmici AC Milana i Rome Zlatan Ibrahimović je u 77. minuti obukao svoj dresovi za nogomet i zamijenio Oliviera Girouda. Zbog godina i fizičke spremnosti Zlatana Ibrahimovića sada češće igra kao zamjena. Kada je protivnik gurnuo igrača Milana, suigrač je dao priliku za jedanaesterac Zlatanu Ibrahimoviću.

Zlatan Ibrahimović već dugo nije zabio gol, a jako se nada da će ovaj jedanaesterac uspjeti napraviti iskorak. Nažalost, jedanaesterac na kraju nije postignut, a Zlatan Ibrahimović se tužno pljesnuo po obrazu. Zlatan Ibrahimović smatrao je da još uvijek nosi AC Milan dres i mora težiti što boljim rezultatima za momčad. No, u prošlogodišnjoj utakmici Zlatan Ibrahimović je osjetio da mu snaga nazaduje, a sada ne može postići ni jedanaesterac.

U ovoj utakmici Roma je oborila rekord. U utakmici su dva igrača isključena nakon žutog, a potom i crvenog kartona. Romin stil se dosta promijenio pod vodstvom Joséa Mourinha, a igrači su postali nasilni i neprincipijelni. Momčadi koje je José Mourinho godinama trenirao su u principu previše paranoične. Oni mogu učiniti sve za pobjedu. To je zapravo razlog zašto Joséa Mourinha ne poštuju drugi treneri, jer ne vole trenere koji ne mare za sigurnost svojih igrača da bi pobijedili.

Najgledaniji proizvodi